Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 12 kvě 2025, 05:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 VSR-10 problém nabíjení/natahování 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek VSR-10 problém nabíjení/natahování
Ahoj mam problém když nabíjim a natáhnu píst a pak píst zasouvám ,tak zbran vystřelí ... vyměnil jsem zachyt pístu ,i zkusil hliníkový píst a furt to samé .... zbran je od tokio marui (kov )

nemůže to být třeba tou zkrutnou pružinku u zachytu pistu ,třeba že je slabá,nebo jiná část ? fakt uz evim co stim...děkuji za rady :)

08 bře 2013, 22:21
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Re: VSR-10 problém nabíjení/natahování
A jak dlouho to uz dela?? Hned po koupi nebo kdy to zacalo? Vymenoval jsi ve zbrani neco? Komoru, valec, spoustak? Z toho co jsi napsal ti moc neporadim

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade

11 bře 2013, 21:05
Plukovník
Plukovník

To isté riešim na kamarátovej zbrani JG BAR 10 , základ , akurát pružina M135 a vymenený záchyt piestu za lepší.
Po výmene vpohode asi 200 výstrelov, a potom to začalo znova. Piest je nedotknutý , styčná plocha úplne hladká bez porušenia. Hodilo by sa prísť nato kde je problém , lebo to je asi najčastejšia závada u manuálok :/

11 bře 2013, 23:23
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

1) Máš prohlou páku záchytu: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1557
2) Vyšoupaný kluzný kroužky v tělu závěru (takový bílý co po nich jezdí píst) Ty kroužky ale něco vydrží neni to moc pravděpodobná závada...
3) No a potom to může být zkroucený celý spoušťák ale to snad ani při M150ce neni možný!
na 89% je to ta prohlá spoušť páka! Kup novou... ;-)
Nebo kup rovnou nový celý 90kový spoušťák... (samozřejmostí je i koncovka pístu b celej píst)
Tady je spoušták, co ho dělá nekdo podomácku, postnul mi ho Tairo, tak ho tu připomínám :)

12 bře 2013, 07:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

f55f píše:
Ahoj mam problém když nabíjim a natáhnu píst a pak píst zasouvám ,tak zbran vystřelí ... vyměnil jsem zachyt pístu ,i zkusil hliníkový píst a furt to samé .... zbran je od tokio marui (kov )

nemůže to být třeba tou zkrutnou pružinku u zachytu pistu ,třeba že je slabá,nebo jiná část ? fakt uz evim co stim...děkuji za rady :)

Pušky pracující na systému Marui VSR nemají nejlépe řešený způsob záchytu pístu. Je zachytáván jen za malou hranu a pod úhlem 45 stupňů. To je relativně dostatečné pro základní slabé pružiny, ale jakoukoliv silnější pružinu nesnesou. Navíc po natažení závěru se píst nadzvedává (způsobeno právě 45° záchytem) a kříží ve válci. Vrácení závěru do původní polohy je tak nemožné a obvykle způsobí samovolný výstřel.
(kopirovano z http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2263)

16 říj 2014, 16:59
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Prohlá spouštová páka. Připrav se že tu od SHS budes muset přibrousit. (po přeměření na to dojdes). Není to záchytem, na M150 to je v pohodě, a u ocelového záchytu v kombinaci s hliníkovym pístem je to OK. Bude to prohlý ve přední části, tam kde je nejslabší místo.

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!

19 říj 2014, 17:21
Desátník
Desátník

zdravim pani ... mam problem zo svojou bar 10 od JG s tym ze pusku obtiahnem , vystrelim a potom ju obtiahnem a uz nepoda BB lebo tak milimeter odtiahne zasobnik ... neviete mii poradit ? vymedzit medzeru na zasbniku ? alebo trocha zbrusit s tela nech to viac dosada ?
dakujem

29 led 2015, 16:50
Četař
Četař

Zdar, přihodím svůj dotaz do mlýna. Snad se někdo najde:
Na BAR 10 jsem dělal upgd s novou hop komoru od action army a zároveň nový válec s novou hlavou válce obojí od ASpro. 90° trigger set jsem od ASpro pořídil už dřív.
Natáhnout a vrátit zpátky válec jde válec dobře, ale jak zajíždí hlava do hop komory, musí se trochu domáčknout a po stisknutí spouště se ještě tak o 0.5 mm (možná míň) dozasune dovnitř. Zároveň je záchyt pístu v téhle poloze volný a "vaklá".
A právě mě trápí, že veškerá nevyužitá hybnost z pístu dle všeho "bouchne" do hop-komory, což by předpokládám neměla.
Se starou hop komorou a starým pístem jsem si toho nevšiml, ale teď když to zkusím složit zpátky, tak to dělá taky, jen ne v takové míře.
Zkoumám to až na rozebrané pušce a přemýšlím, co je správně. Můj dotaz zní: Po vystřelení má válec zabrzdit co? Ten záchyt pístu, natahovací páka o tělo zbraně nebo snad ta hop komora?
Díky!

16 bře 2015, 22:33
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]