|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
VSR-10 problém nabíjení/natahování
Autor |
Zpráva |
f55f
Svobodník
|
 VSR-10 problém nabíjení/natahování
Ahoj mam problém když nabíjim a natáhnu píst a pak píst zasouvám ,tak zbran vystřelí ... vyměnil jsem zachyt pístu ,i zkusil hliníkový píst a furt to samé .... zbran je od tokio marui (kov ) nemůže to být třeba tou zkrutnou pružinku u zachytu pistu ,třeba že je slabá,nebo jiná část ? fakt uz evim co stim...děkuji za rady 
|
08 bře 2013, 22:21 |
|
 |
|
sladg
Štábní praporčík
|
 Re: VSR-10 problém nabíjení/natahování
A jak dlouho to uz dela?? Hned po koupi nebo kdy to zacalo? Vymenoval jsi ve zbrani neco? Komoru, valec, spoustak? Z toho co jsi napsal ti moc neporadim
_________________ sniper
mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade
|
11 bře 2013, 21:05 |
|
 |
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
To isté riešim na kamarátovej zbrani JG BAR 10 , základ , akurát pružina M135 a vymenený záchyt piestu za lepší. Po výmene vpohode asi 200 výstrelov, a potom to začalo znova. Piest je nedotknutý , styčná plocha úplne hladká bez porušenia. Hodilo by sa prísť nato kde je problém , lebo to je asi najčastejšia závada u manuálok :/
_________________ Strelec bez zbrane
|
11 bře 2013, 23:23 |
|
 |
|
Flory
Štábní praporčík
Registrován: 16 bře 2011, 14:06 Příspěvky: 130 Bydliště: Milevsko
|
1) Máš prohlou páku záchytu: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=15572) Vyšoupaný kluzný kroužky v tělu závěru (takový bílý co po nich jezdí píst) Ty kroužky ale něco vydrží neni to moc pravděpodobná závada... 3) No a potom to může být zkroucený celý spoušťák ale to snad ani při M150ce neni možný! na 89% je to ta prohlá spoušť páka! Kup novou...  Nebo kup rovnou nový celý 90kový spoušťák... (samozřejmostí je i koncovka pístu b celej píst) Tady je spoušták, co ho dělá nekdo podomácku, postnul mi ho Tairo, tak ho tu připomínám 
|
12 bře 2013, 07:53 |
|
 |
|
skat95
Svobodník
|
f55f píše: Ahoj mam problém když nabíjim a natáhnu píst a pak píst zasouvám ,tak zbran vystřelí ... vyměnil jsem zachyt pístu ,i zkusil hliníkový píst a furt to samé .... zbran je od tokio marui (kov ) nemůže to být třeba tou zkrutnou pružinku u zachytu pistu ,třeba že je slabá,nebo jiná část ? fakt uz evim co stim...děkuji za rady  Pušky pracující na systému Marui VSR nemají nejlépe řešený způsob záchytu pístu. Je zachytáván jen za malou hranu a pod úhlem 45 stupňů. To je relativně dostatečné pro základní slabé pružiny, ale jakoukoliv silnější pružinu nesnesou. Navíc po natažení závěru se píst nadzvedává (způsobeno právě 45° záchytem) a kříží ve válci. Vrácení závěru do původní polohy je tak nemožné a obvykle způsobí samovolný výstřel. (kopirovano z http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2263)
|
16 říj 2014, 16:59 |
|
 |
|
tib18
Štábní praporčík
|
Prohlá spouštová páka. Připrav se že tu od SHS budes muset přibrousit. (po přeměření na to dojdes). Není to záchytem, na M150 to je v pohodě, a u ocelového záchytu v kombinaci s hliníkovym pístem je to OK. Bude to prohlý ve přední části, tam kde je nejslabší místo.
_________________ ČSLA 70-90LÉTA.
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!
|
19 říj 2014, 17:21 |
|
 |
|
Rejno
Desátník
|
zdravim pani ... mam problem zo svojou bar 10 od JG s tym ze pusku obtiahnem , vystrelim a potom ju obtiahnem a uz nepoda BB lebo tak milimeter odtiahne zasobnik ... neviete mii poradit ? vymedzit medzeru na zasbniku ? alebo trocha zbrusit s tela nech to viac dosada ? dakujem
|
29 led 2015, 16:50 |
|
 |
|
macteine
Četař
|
Zdar, přihodím svůj dotaz do mlýna. Snad se někdo najde: Na BAR 10 jsem dělal upgd s novou hop komoru od action army a zároveň nový válec s novou hlavou válce obojí od ASpro. 90° trigger set jsem od ASpro pořídil už dřív. Natáhnout a vrátit zpátky válec jde válec dobře, ale jak zajíždí hlava do hop komory, musí se trochu domáčknout a po stisknutí spouště se ještě tak o 0.5 mm (možná míň) dozasune dovnitř. Zároveň je záchyt pístu v téhle poloze volný a "vaklá". A právě mě trápí, že veškerá nevyužitá hybnost z pístu dle všeho "bouchne" do hop-komory, což by předpokládám neměla. Se starou hop komorou a starým pístem jsem si toho nevšiml, ale teď když to zkusím složit zpátky, tak to dělá taky, jen ne v takové míře. Zkoumám to až na rozebrané pušce a přemýšlím, co je správně. Můj dotaz zní: Po vystřelení má válec zabrzdit co? Ten záchyt pístu, natahovací páka o tělo zbraně nebo snad ta hop komora? Díky!
|
16 bře 2015, 22:33 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|