Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 12 kvě 2025, 08:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 WE G18c 
Autor Zpráva
Nadporučík
Nadporučík

Nový příspěvek WE G18c
Zdravím,

jaké máte zkušenosti s G18c od WE? Mám 2 a u obou mi po celkem krátké době (řekněme u jednoho po 15ti a u druhého po 3) odešel válec - podotýkám, že dávku jsem použil párkrát u prvního, jinak střílim po 2 kulích.. :?
Jen co to zabalím, tak bude následovat reklamace, jen bych to nerad posílal zpět každou chvilku..

http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307

22 črc 2013, 13:47
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Nový příspěvek Re: WE G18c
Mam jeden WE G18c ani nie rok, dve nabijacie trysky som uz znicil, po tej druhej som na zahranicnych forach nasiel toto 1. skratit pruzinku, ktra vracia trysku naspät, cca o 2mm, 2. uber cca 2mm pilnikom z kovovej tycky, ktra je v tejto pruzinke. A samozrejme mat trysku dobre premazanu silikonom alebo vazelinou. Ja som to spravil, zatial striela.

22 črc 2013, 15:09
Plukovník
Plukovník

Netreba nič pilovať nič skracovať treba kúpiť kvalitnejšiu trysku tie od WE sú zo slabého materiálu a praskajú a hned by som kúpil aj lepšiu hop up gumu (A+STUDIO). Dobré trysky za dpbrú cenu robí AIP aj vratnú pružinku trysky by som odporúčil sú pružnejčie alebo od shooters design poprípade aj KJW trysky toho veľa vydržia na ehobyasia som videl za dobrú cenu set zosilnenej trysky a hlavy piestu s o krúžkom od WE tiež by to mohlo byť dobré

Ďalej stačí už len upraviť uchytenie hlavy piestu aby sa nepohybovala a bola napevno a trocha teflónovej pásky okolo hop up gumy aby tryska lepšie tesnila a budeš spokojný. Severan tu má o tom články v sekcii IPSC.
6 blow back pištolí ktoré som upravoval podľa jeho návodu a odvtedy som prestal AEG používať ako primárku :D

22 črc 2013, 16:26
Major
Major

Obrázek

Po cca 10 zásobnících jsem dva vystřílel naráz v dávce. Tím se zřejmě hodně podchladila ta tryska a praskla... Nová stojí 90kč. Vyměnil jsem jí a zatím bezproblémů drží. Koupil jsem do týmu dalšího Glocka 18C od WE a ten je zatím bezproblémů. Co mě ale zarazilo bylo, že při dávce se někdy stalo, že mi zničehož nic vypadl zásobník... Jinak ale Glock parádní zbraň.

23 črc 2013, 05:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík

Vyber si zo zasobnikovej komory pruzinu, ktora pritlaca zarazku zasobnika a trochu ju roztiahni, aby na zarazku viac tlacila a nebude ti vypadavat zasobnik, nejake fotky tej pruziny som sem daval: http://airsoftforum.cz/viewtopic.php?f=113&t=16393&sid=f0195cfa9de3578eddc2baf45e739e05

EDIT:
Ako vravis, podla mna mas zbrusenu alebo zle odliatu tu plastovu zarazku zasobnika, to co tlacis palcom, ked vyhadzujes zasobnik.

Naposledy upravil EMK dne 23 črc 2013, 06:49, celkově upraveno 1

23 črc 2013, 06:23
Major
Major

Díky za radu. každopádně tohle jsem zkusil jako první a nepomohlo to. Prostě zničehož nic ten zásobník vypadne i když tam normálně drží... Už jsme myslel, že dělám chybu já jelikož mám packujak lopatu tak jestli nevědomky třeba nemačkám pojistku ale dával jsem si pozor a ee... Třeba u druhého glocka (v pískovém provedení) ten zásobník drží daleko líp. Možná mám smůlu na "páteční" kus :-) A dělá mi to i druhý zásobník... Oba dva ale v druhém glocku drží bezproblémů. Už mám podezření na tu umělohmotnou pojistku jestli není nějak špatně odlitá?!

23 črc 2013, 06:33
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Ahoj. Zkus mrknout zvrchu do zásobníkové šachty (sundaný závěr) a podívej na záchyt zásobníku, jestli nemáš sraženou horní hranu záchytu. Je to plastové a moc to toho nevydrží.

Přílohy:
Glock-záchyt zásobníku.jpg
Glock-záchyt zásobníku.jpg [ 1.55 MiB | Zobrazeno 27477 krát ]
23 črc 2013, 19:35
Nadporučík
Nadporučík

Díky za rady pánové, jak tak koukám, tak jste opravdu zkušení :D

Jen co mi přijde z reklamace, tak to upravim dle vašich rad!

25 črc 2013, 06:20
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Do 10 dnů by se mohly oběvit nové Glocky od výrobce APS, který vyrábí ostré zbraně. Ten co je u nich objednal si je u nich prohlédl a odzkoušel a říkal, že jsou velmi vydařené. Jinak mi se zdají KJW spolehlivější,než WE. Už rok používám glock KJW a krom údržby,pořád běží.

Naposledy upravil ramenr dne 25 črc 2013, 09:30, celkově upraveno 1

25 črc 2013, 07:04
Nadporučík
Nadporučík

Ta tryska je http://www.get-reload.com/aip-reinforce ... 1baff0d32c ? Je to jediný krámek, kde jsem ji našel, že ji mají, v čr asi k sehnání neni co? Ale mate mě, že je pro maruiky, to je stejné?

25 črc 2013, 07:25
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

CharlitoCZ píše:
Ta tryska je http://www.get-reload.com/aip-reinforce ... 1baff0d32c ? Je to jediný krámek, kde jsem ji našel, že ji mají, v čr asi k sehnání neni co? Ale mate mě, že je pro maruiky, to je stejné?

Diely WE,KJW, TM, WELL sú kompatibilné diely zháňam jedine z azie často víjdu aj s poštovným lacnejšie ako v CR alebo SR

http://airsoft.tiger111hk.com/Airsoft-G ... index.html
http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php
http://shop.ehobbyasia.com/
http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/

Skús nájsť zosilnenú trysku (muzzle) od WE aj s hlavou piestu z O krúžkom tuším som ju vuidel na ehobyasia

25 črc 2013, 07:30
Štábní praporčík
Štábní praporčík

ramenr píše:
Do 10 dnů by se mohly oběvit nové Glocky od výrobce APS, který vyrábí ostré zbraně. Ten co je u nich objednal si je u nich prohlédl a odzkoušel a říkal, že jsou velmi vydařené. Jinak mi se zdají KJW spolehlivější,než WE. Už rok používám glock KJW a krom údržby,pořád běží.

Taky budou mit jejich plynovky pulku vnitřních dilu nekompatibilní jako jejich AEG?

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!

25 črc 2013, 12:02
Nadporučík
Nadporučík

Jen pro info, spoustu dílů jsem našel tady http://rsov.com

26 črc 2013, 07:52
Profil ICQ
Major
Major

Tak že včera jsem měl na stole dalšího glocka 18C od WE ze stejnou závadou jako jsme popisoval. Ulomený zobáček na trysce co drží pérko pro návrat trysky (viz obrázek, co jsem postoval výše) Majitel prý dávkou nestřílel… Takže opravdu nevím, co si o tom mám myslet? Že by ta origo tryska byla takový šméčko? Jestli ten glock nastřílen 1000 ran tak je to moc. Sám jsem ho před měsícem kupoval. (Vybavujeme tím celý tým, a raději jsem již objednal ty trysky do zásoby :-( )

27 črc 2013, 05:08
Plukovník
Plukovník

Ako som napísal originál WE trysky praskajú mám 2 Hi Capy a tryky vytržali cca 1000 výstrelov treba kúpiť iné a bude to OK dobré trysky sú od KJW AIP alebo WE robí aj nejaké posilnené v sade s hlavou piestu s o krúžkom (kvalitu nemám overenú)
Ešte taká maličkosť trysky od KJW sú robené na lepší blow back efekt taže trocha uberajú FPS

27 črc 2013, 07:30
Nadporučík
Nadporučík

Tak jeste dotaz, k cemu je ta pruzinka u trysky? U druheho glocka byla v haji, tak jsem to slozil bez ni a funguje uplne normalne, pripadne nevite, kde ji u nas sehnat?

29 črc 2013, 20:31
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

CharlitoCZ píše:
Tak jeste dotaz, k cemu je ta pruzinka u trysky? U druheho glocka byla v haji, tak jsem to slozil bez ni a funguje uplne normalne, pripadne nevite, kde ji u nas sehnat?

Pri dobre naladenej pištoli pri posune záveru smerom dozadu ti tryska musí zostať zapichnutá v hop up gume čo jadlhšie potom ju dá pružinka odpojí získaš tým stabilnejšie a vyššie FPS

http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/pro ... atid=&cat=

http://shop.ehobbyasia.com/sa-steel-200 ... s-gbb.html

Aby ti to dobre fungovalo je nutné omotať teflonovú pasku okolo konca hop up gum bližšie k tryske cca hrúbka 2-3 mm
Na tých shopoch nájdeš aj trysky skus KJW alebo AIP

29 črc 2013, 21:22
Major
Major

Nevidím důvod proč cokoliv kdekoliv omotávat a srát všude teflonový pásky. Zbraň v základu střílí naprosto perfektně a vše těsní jak má. Dal jsem pouze přesnou hlaveň 6,01mm vše sedí jak má. Dostřel je přes 60m s 0,25g kulema přesnost se změnou hlavně razantně zvětšila! A to je určena na střelbu kolem 5m cca.

29 črc 2013, 21:35
Plukovník
Plukovník

Prečítaj si články od Severana v sekcii IPSC a pochopíš
Ale keďže väčšina z vás je lenivá čítať tak v krátkosti
Okrem KWA žiadné iné zbrane nemajú tak presnú komoru aby stlačila hop up gumu dostatočne na to aby tryska ostala dostatočne dlho spojena s hop up gumou aby sa využil všetok plyn vypustený zo zásobníka.
To zabezbečíš tou teflonovou páskou.

Výhody vyššie a stabilnejšie FPS

To znamená že každý výstrel je + - 2 FPS ak to tesne spojenie medzi tryskou a hop up nemáš skáče FPS aj o 20
A veľa plynu ti unikne odvoreným záverom namiesto toho aby šiel do hlavne kde ho potrebuje
A ešte otázka aký velký predmet trafíš na 60m? a ako často.

30 črc 2013, 07:10
Major
Major

Další frajer co nepoužívá mozek... Je to sekundární zbraň proboha! Co chytračíš s přesností na 60m? Ano, zbraň má takový dostřel rozptyl tak 1 - 2m. Kdo by proboha kromě tebe tohle na 60m řešil - na to jsou snad jiné zbraně ne?! Já to dával pouze jako příklad "dostřelu" co je zbraň schopna zvládnout. Co se týče kolísání fps bez úprav je tam minimální rozdíl. Proto nevidím důvod, proč cokoliv na této konkrétní zbrani "upravovat"... Pokud máš jiné zkušenosti s tímto Glockem a výrobcem a máš problémy s kolísáním fps dej si tam pásku. Já měl v ruce 3 kousky a oba byly v pořádku.

30 črc 2013, 08:19
Plukovník
Plukovník

Gizmo_CZ píše:
Další frajer co nepoužívá mozek... Je to sekundární zbraň proboha! Co chytračíš s přesností na 60m? Ano, zbraň má takový dostřel rozptyl tak 1 - 2m. Kdo by proboha kromě tebe tohle na 60m řešil - na to jsou snad jiné zbraně ne?! Já to dával pouze jako příklad "dostřelu" co je zbraň schopna zvládnout. Co se týče kolísání fps bez úprav je tam minimální rozdíl. Proto nevidím důvod, proč cokoliv na této konkrétní zbrani "upravovat"... Pokud máš jiné zkušenosti s tímto Glockem a výrobcem a máš problémy s kolísáním fps dej si tam pásku. Já měl v ruce 3 kousky a oba byly v pořádku.

Ty si ich mal tri ja 16. Ty maš rozptyl 1 - 2m ja 20 cm na 40m a o tom používaní mozgu sa budem tváriť že som to nepočul
A PS prečo jazdiť na škodovke keď za ten istý peniaz môžem mať mercedes

30 črc 2013, 10:16
Praporčík
Praporčík

Nedavno sa na trhu objavili CO2 zasobniky do Glockov od WE, nemate o tom nejake informacie ? Kedy budu na CZ/SVK trhu ?
http://www.shootercbgear.com/product_info.php?products_id=6937

http://www.milspecsolutions.co.uk/shop/magazines/gas-blowback-pistol-magazines/we-pistol-mags/we-g-series-co2-magazine-kit/

30 črc 2013, 10:43
Major
Major

V tom případě jsi měl asi smůlu na kusy které je nutno takhle upravovat :wink:

Já na tomto glocku mám vše stabilní. Koupil bych i přesnější hlavěň ale na těch pár metrů co se střílí to není třeba.. a to že máš na 40m rozptyl 20cm sem zase neslyšel já... :mrgreen: Já pouze doufám, že se oba bavíme o stejné zbrani a to Glock 18C od WE s blowbackem a základní hlavní. Přiznávám, že s tou přesnou hlavní jsme to nezkoušel - ostatně to by mohl prubnout uživatel Starski který jí má... Já s 6,03 mám to co jsem psal výše.

Co se CO2 týče tak to bych neriskoval nebo ti závěr skočí do ksichtu :mrgreen:

30 črc 2013, 10:45
Praporčík
Praporčík

Aha takze WE vyrobi zasobnik do svojej zbrane, ktora potom exploduje do tvare ? Citas co pises ?

30 črc 2013, 10:57
Plukovník
Plukovník

Prečítaj si články od severana ja vravím všeobecne o pištoliach WE KJW TM a WELL
Ja netvrdím že nefungujú ale po upravách fungujú ďaleko lepšie.
Práve som robil pokusi so P226 od KJW mám tam
PDI 6,01 cca 30 USD = 20 FPS
Trysku AIP cca 10 USD=10FPS - pôvodná tryska mala malý prietok do hlavne ale výtrazný blow back efeckt
Hop up A+STUDIO cca 10 USD výrazne zvýži dostrel s 0,3g BB až na 50m s presnosťou 30 cm kruh
hlava pistu SD s okrúžkom zlepšuje blovbacke efect a zvýšuje FPS nakolko ti plyn neuniká okolo piestu
Gas route nine ball cca 7 USD = 30 FPS zlepšuje spojenie medzi trykou a zásobníikom
Z krabice mala rozptil 15 -20 cm na 10m teraz má 3cm na 10m najdrahšia bola hlaveň a mala najmenší podiel na presnosti a FPS

Tá páska ti zaruči lepšie spojenie medzi tryskou a hop up funguje to aj bez toho ale s tým oveľa lepšie

Največším neduhom zbraní KJW WE a WELL je unikanie plynu okolo hlavy piestu a spojenie tryska a hop up guma
To spôsobuje že sa neobťahuje záver vysičí plyn zo zásobníka a zbraň je nepresna kôly kolísaniu FPS
Takýchto zbraní je plný bazár.
Ak urobíš úpravy ktoré odporúča severan tak bude zbraň oveľa presnejšia, spoľahlivejšia bude mať väčší dostrel a hlavne ťa to nič nestojí
P.S.: Až budeš mať aspoň desatinu severanových a polovicu mojich skúseností potom kritizuj a rozprávaj o používaní mozgu.
Neviem ako často používaš pištoľ ty ale ja robím športovú streľbu mesačne vybucham cca 5000 BB na 15cm kruh na vzdialenosť 25m čiže presnosť je pre mňa veľmi dôležitá

30 črc 2013, 11:16
Plukovník
Plukovník

EMK píše:
Aha takze WE vyrobi zasobnik do svojej zbrane, ktora potom exploduje do tvare ? Citas co pises ?

To sú výmysli ľudí ktorý o tom vôbec nič nevedia
Nič ti to neodtrhne pokiaľ to nie je plastový záver ale ten ti utrhne aj GG výnimkou je Hi Capa 4.3
Neduhom CO2 je že po 10 rýchlich ranách ti zmrzne bombička gas route a hop up guma a guma hlavy piestu potom to neobťahuje záber výrazne sa zníži FPS striela nepresne pokiaľ to ale používaš len ako záložku dá sa.
Ďalším neduhom je ak ti neobdiahne záver a vysičí ti všetkok plyn omrzne ti ventil a nakoniec počkodí závity ventilu na tele zásobníku a môžeš ho vyVýnimky je 1911 A1 os KJW alebo zbrane KWC ale na tie zase nie su vnútorné ND taže ak sa ti niečo pokazí smola
Ak chceš spoľahlivú zbraň na CO2 tak P99DAO od UMAREXU mám dva a som max spokojny

30 črc 2013, 11:23
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Čus borci. Jak jste tady projednávali a radili ohledně omotávání hop-up gumy u pistole Glock 18C WE (G17 WE) teflonovou páskou, tak si myslím, že to nemusí být nejlepší nápad. Totiž, při skládání hop komory je hlaveň s omotanou hop gumou dost natěsno-zvětšený vnější průměr hlavně a nedoléhají obě poloviny hop komory krásně na sebe, jelikož je tam ta teflonová páska, a v konečném důsledku to dělá trochu bordel ve spolehlivosti zbraně, jelikož vnitřní hlaveň vůči vnější hlavni je "na fest" a občas se to může "kousnout" . Snad jen, když se omotá max. dvakrát kolem dokola, ale to zase až tak velký "těsnící efekt" nemá. Mám lepší řešení. Stačí si koupit jinou hop gumu, tedy konkrétně Guarder (cca 90,-Kč)

http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/9059

, která má trošku větší tloušťku gumy a docela fajn těsní i bez teflonové pásky. Ona ta původní hop komora (WE) není žádný zázrak,takový šílený odlitek ze kterého mi je zle. Bavíme se ale o původních dílech pistole zn. WE

30 črc 2013, 19:30
Moderátor
Moderátor

Ono je to ale fakt kus od kusu..u pár zbraní čo som robil mi teflonová páska zatial nespôsobila okrem pozitívneho efektu nič zlé..u niektorých to je fakt treba, u niektorých nie..tak ako u všetkých AS zbraní..neni kus ako kus. ďalšie riešenie je zbrúsiť o nejakú stotinku mm priliehajúce plochy polovíc hopkomory aby došlo k lepšiemu zovretiu..napr mne tá GD guma až tolko nepomohla a tiež som tam musel dať kusok teflonky..podla jednej zbrane ťažko súdiť..samozrejme som mal v ruke aj zbraň kde frčí základná hopguma a bez úprav a teflonky uplne na 1.

30 črc 2013, 19:41
Plukovník
Plukovník

STARKI píše:
Čus borci. Jak jste tady projednávali a radili ohledně omotávání hop-up gumy u pistole Glock 18C WE (G17 WE) teflonovou páskou, tak si myslím, že to nemusí být nejlepší nápad. Totiž, při skládání hop komory je hlaveň s omotanou hop gumou dost natěsno-zvětšený vnější průměr hlavně a nedoléhají obě poloviny hop komory krásně na sebe, jelikož je tam ta teflonová páska, a v konečném důsledku to dělá trochu bordel ve spolehlivosti zbraně, jelikož vnitřní hlaveň vůči vnější hlavni je "na fest" a občas se to může "kousnout" . Snad jen, když se omotá max. dvakrát kolem dokola, ale to zase až tak velký "těsnící efekt" nemá. Mám lepší řešení. Stačí si koupit jinou hop gumu, tedy konkrétně Guarder (cca 90,-Kč)

http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/9059

, která má trošku větší tloušťku gumy a docela fajn těsní i bez teflonové pásky. Ona ta původní hop komora (WE) není žádný zázrak,takový šílený odlitek ze kterého mi je zle. Bavíme se ale o původních dílech pistole zn. WE

S časti máš pravdu kúpil som si nine bal fialovu druhá najlepšia guma do pištoli ale po chvíli som tam aj tak musel napotať asi 2mm pásky tá páska sa tam dáva práve preto že vnútorný priemer komory je o niečo väčší ako vonkajší priemer gumy. Tej pásky tam musíš dať tak akurát ak daš málo nemá to žiaden efekt a ak dáš veľa nedolieha komora túto úpravu som robil u všetkých zbraní čo mám a výrazne sa zlepšila presnosť a dostrel

Spomenul som si že tu pásku som tam dával preto lebo som menil komoru z KJW na TM
Ale napríklad u KP01 od KJW to fungovalo už po vybratí z krabice

30 črc 2013, 19:47
Podplukovník
Podplukovník

Jak už tu bylo zmiňováno je různá kvalita Hop Up komor. Né všechny jsou v pořádku, nejlepší komora, kterou jsme měl v ruce byla od čínského výrobce WEll spolu s hop up gumou a tryskou skvělá kombinace a bezchybná funkce. V podstatě šla zbraň bez investice odladit z 320 fps na 385 fps.

V případě KP06 jsem měl v ruce dva kusy a rozdíl byl znatelný, jedna fungovala jak měla, druhá se musela upravovat. Díky tomu byl i rozdíl v přesnosti a v kolísání rychlosti.

Co se týče trysek, jsou vyrobeny z různých materiálu v různých kvalitách. Asi nejvíce se mi osvěčili trysky od Sooters design, cena poněkud vyšší, ale skoro nezničitelné, patří ke špičce, dnes se už hůře shánějí.

To těsnění pomocí pásky se musí dělat s citem a ta guma se stáhne, tudíž ve výsledku má neustále stejný průměr, stahuje se konec gumy v šířce cca 2-3 mm, tak aby to nezasahovalo do hopu. Upravovat zbraně má smysl jen pro někoho, kdo má na zbraň vyšší nároky, přesnost, spolehlivost dostřel atd.

Hlavně jsou nejpřesnější 6,03 a 6,01 přídá pár FPS navíc.

Funkce zbraně je taková, dojde k otevření ventilu zásobníku, plyn jde skrze trysku a ventil v trysce dále, střela opustí hlaveň, zvětší se průtok plynu a dojde k uzavření ventilu v trysce. Komora trysky se začne naplňovat plynem, v ideálním případě dojde k odpojení trysky od komory zároveň s odpojenim ventilu zásobníku. A tohle je ve většině případů kámen úrazu plynovek.

Výkon ovlivňují ztráty skrze píst, skrze spojení mezi tryskou a gumou a spojení hlaveň a guma. Blowbeck ovlivňuje těsnost uzavřeného ventilu v trysce, těsnost pístu, spojení trysky s gumou, co nejpozdější odpojení trysky od gumy a následné nebo lépe současné uzavření ventilu zásobníku.

Dostala se mi do rukou A+STUDIO verze 2 v limitované edici a jde opravdu o vynikající gumu a cena pouhých 10 USD, Jenže už nejdou sehnat :( takže pokud na ní narazíte, kupujte, doporučuji...

http://www.sinergy.sk/blog/blog-page/4

10 srp 2013, 21:35
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další