|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
55veny
Podporučík
|
 AK 74U, přední mířidla
Zdravím, včera se mi na Ákáčku 74U po šesti letech úplně rozpadla na tři kusy přední mířidla, konkrétně ta objímka dole, která drží na hlavni "mušku" a očko na řemen.  Našel jsem si na Anareusu, že nová stojí přes čtyři stovky. Tak se chci zeptat, jestli by neměl někdo z vás tento díl starší - "bazarovku". Dík za odpověď.
|
18 zář 2014, 16:04 |
|
 |
|
55veny
Podporučík
|
 Re: AK 74U, přední mířidla
Tak jsem to mířidlo nakonec slepil dvousložkovým lepidlem na kov, a zatím to vypadá, že drží. Já jenom, kdyby měl někdo podobný problém.
|
22 zář 2014, 21:33 |
|
 |
|
55veny
Podporučík
|
Tak všechno špatně... V podstatě se mi během pár minut dolámaly všechny takzvaně "kovové" věci v předpažbí a vepředu na krytu, firma Kalasch to snad vyrábí ze sejra. Nevěřil jsem vlastním očím, doslova se mi "ocel" rozpadala v prstech. Je fakt, že "miláška" mám skoro šest let, ale pečoval jsem o něho jako o mimino.  Tohle už neslepím ani náhodou. Jenže střílí pořád luxusně, ještě ve čtvrtek odpoledne jsem s ním v lese na střílečce "vykostil" dvě "tanga" s M4kama, takže ho nechci odepsat a s jeho fyzickou rekonstrukcí si rád nějak pohraji. No, a protože bude zatím mimo, chci mu sehnat kámoše. Už jsem se ptal na jiném vláknu, ale začali mi do otázky "chatovat" dva borci na jiné téma, takže si dovolím zopáknout dotaz tady. Šel bych do Valu od AS Morava, zřejmě předchůdce Vintorezu (?), ale vím o něm pouze to, co jsem nakoukal na you tube a tady si přečetl něco málo na vláknu k Vintorezu. Poradí někdo, kdo má s Valem zkušenosti ? 
|
28 zář 2014, 17:59 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Val by asi bylo lepší řešit v tématu o Valu, ne v tématu o mířidlech na kalacha 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
28 zář 2014, 20:28 |
|
 |
|
Mike_223
Poručík
|
Nejlepší se bude asi podívat po sestavě částí těla na AKSU, popřípadě rovnou splašit úplně nové tělo (nebo něco slušnějšího z bazaru) a přendat vnitřek. Pár týdnů zpátky jsem podobný problém řešil s 5 let starou MP5... tělo jsem provizorně složil na památku a vnitřku se zbavuji 
|
28 zář 2014, 20:48 |
|
 |
|
55veny
Podporučík
|
4 Scareai - jasně, máš pravdu, tak nějak to mám v úmyslu. Akorát, že vnitřek je pořád OK, takže bych chtěl starého Kalacha ještě provětrat. 4 Griffon - čistě technicky máš samozřejmě pravdu, ale zároveň si říkám, že já starej blbec jsem se vůbec na něco ptal...
|
28 zář 2014, 21:32 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|