cm.048s přestřihlý nýt k zajišťování pažby
Čau,
mám problém dnes ráno když jsem šel na akci jsem chtěl otevřít pažbu ale pro její otevření musím zmáčknout takoví"čudlík" a pak teprve jde ohnout, no a když jsem ji chtěl otevřít tak se mi přestřihl uvnitř zbraně a vypadl. Tak se chci zeptat jestli nemá někdo zkušenost s tím jak to opravit, chtěl jsem ji rozdělat a podívat se co a jak, ale nepřišel jsem na to jak a nenašel jsem ani žádný návod jak konkrétně u této zbraně...nechci aby to vyznělo že jsem úplně neschopný ale ještě jsem žádnou nerozdělával a nevím který šroub co povoluje...
dík za odpověď

Edit:
Zbraň rozdělána podle kamarádovy rady že cm.048m je nejvíce podobná této(co se zpracování týče). Tak tady dávám případným zájemcům video :
https://www.youtube.com/watch?v=zUA-bES9ozQakorát s tím rozdílem že když jsem vydělával hlaveň tak jsem musel z vrchu vyšroubovat dvojkou imbusem pojistný šroub.
A už vidím v čem byla chyba, proč se to pokazilo, nějaký inženýr asi blbě počítal a udělal malí průměr závitu, krátký závit (sotva dvě otáčky) a na to vše silnou pružinu, takže se mi ošoupal celí závit a na konci se mi to utrhlo. takže zkusím tam dát šroub a ve škole něco vysoustružit jako náhradu. Pokud máte nějakou radu jak to spravit.
Předem dík