|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
ninjapolanecky
Četař
|
 G36 CA vynechává
Ahoj Po včerejší akci co jsem vytáhnul po delší době svojí g36 ca se mi objevil celkem nepříjemný problém s vynecháváním zbraně. Občas vystřelí, ale občas se nestane vůbec nic, ani motůrek nic nedělá. A řekl bych, že se to postupně i zhoršovalo. Myslíte že je to kontaktama? Já se v tom moc nevyznám. Předem díky za odpovědí.
|
11 čer 2017, 10:00 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
 Re: G36 CA vynechává
Ahoj, rozhodně to je problém elektriky, kouknul bych nejprve na kontakty od baterie, od spojky, pojistky a na motor, případně i na uhlíky či zda není nekde špatný kabel. Opálené kontakty to samozřejmě mohou být také
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
12 čer 2017, 14:01 |
|
 |
|
ninjapolanecky
Četař
|
 Re: G36 CA vynechává
Tak jsem to teda rozebral. Když jsem zkoušel střílet se samotným mechaboxem. Všechno šlo perfektně, ale jakmile jsem tam dal zpátky pažbičku, zase to nefungovalo. Řekl bych, že to neni elektrikou, ale měl jsem spíš takovej pocit, že ta pažbička brání spoušti jít až do úplně mezní polohy, a proto to vynechává. Ale jsem celkem laik, takže nevim, jestli je to možné. Nevíte jak to spravit? Třeba někde o trochu vybrousit?
|
12 čer 2017, 15:46 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|