Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 09 kvě 2025, 23:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 ICS PAR Mk.3 MTR 14.5 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek ICS PAR Mk.3 MTR 14.5
Zdravím,
řeším menší problém a zároveň přemýšlím o menším upgrade mé PARky. Prvně bych rád popsal můj problém a tím je že při zajištění zbraně, puška uvolní pružinu a při opětovném přepnutí na semi občas zbran vystřelí dávkou (vždy jen první zmáčknutí) a občas vyletí dvě kuličky. Poté at přepínám jak přepínám na dávku nebo semi zbran střílí bez problémů, podává jak má. Tento problém (2x kule naráz nebo dávka na semi) je pouze při zajištění zbraně a následovnému odjištění. Napadla mě možnost že zbraň vystřelí dvě jelikož vlastně v komoře po zajištění jedna zůstane a druhou to přidá když odjistím, ale bohužel neoplývám zkušenostmi technika a rád bych měl jistotu.

Další věcí je menší upgrade který bych chtěl udělat. A tím jest výměna pružiny na 130 a výměna hop gumky... maximálně následné dotěsnění popřípadě výměna netěsnících dílů. Zbraň střílí parádně ale rád bych trochu výkon zvýšil. Jakou gumičku by jste mi do PARky doporučili, četl jsem že modrá madbull, koukal jsem i po systemě nebo guarderu, a jaký je dle vás dobrý výrobce brk ? Vím že je tu dost témat ale rád bych něco přímo co by sedělo v PARce bez problémů.

Budu rád za každou radu a popřípadě můžete doporučit i jiné díly na zlepšení vlastností mé pušky. Jinak nevím zdali s tím má někdo další problém ale mám již druhou parku u které se docela kývé horní díl těla vůči spodnímu, není to nic co by mě tankovalo ale vaklík tam je docela znatelný. Řešil jste někdo tento problém nebo mám jen já štěstí na vadné kusy (První mě mega vakl, a šel ihned zpět, druhou pušku jsem objednával odjinud).

Předem Díky :)

29 pro 2015, 18:12
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Re: ICS PAR Mk.3 MTR 14.5
Na mé Parce je taky od novoty vůle mezi horní a spodní částí těla. Prej se to dá vyřešit roztahovacím čepem. To je čep, který se po dotažení uvnitř jakoby zvětší a líp drží, a právě tím má vyladit onu vůli.

06 dub 2017, 14:50
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]