Autor |
Zpráva |
Monty
Moderátor
|
Re: Brněnská kasárna ??
airsofter píše: a ke komu mam teda konkretne zajit ? K majitelům pozemku.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
29 říj 2010, 19:05 |
|
|
|
airsofter
Major
|
no a když jsou to lesy čr? tak kam konkrétně?
|
29 říj 2010, 20:03 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
airsofter píše: no a když jsou to lesy čr? tak kam konkrétně? 'Na pobočku Lesů ČR v Brně.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
29 říj 2010, 20:28 |
|
|
|
airsofter
Major
|
google. A co tam mám chtít/komu donést flašku?
|
29 říj 2010, 20:46 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
airsofter píše: google. A co tam mám chtít/komu donést flašku? No to ne Tuzérky se už nenosej. Prostě tam přiď vysvětli jim co chceš kde to chceš jestli by to šlo a hlavně ti musí být víc než 18 let.
|
29 říj 2010, 21:09 |
|
|
|
airsofter
Major
|
ok. Ale kousek od toho kde hrajem je hromada pet flašek a jezděj tam motorkáři, takže ta příroda je tam už na sra*ky a pár BB tomu neuškodí. Edit:Nešlo by jim písnout mejla a napsat to všechno tam, včetně fotek?
|
29 říj 2010, 21:21 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
airsofter píše: ok. Ale kousek od toho kde hrajem je hromada pet flašek a jezděj tam motorkáři, takže ta příroda je tam už na sra*ky a pár BB tomu neuškodí. Edit:Nešlo by jim písnout mejla a napsat to všechno tam, včetně fotek? Proč KU.VA pořád hledáš výmluvi ve stilu "šak on už ttam bordel je tak co"
|
29 říj 2010, 21:22 |
|
|
|
airsofter
Major
|
Protože to tak prostě je. Ale KU*VA chci si to vyběhat legálně, nemysli si, že ne. Já prostě konstatuju, že když je tam už bordel, tak jim to ASI nebude vadit.
Edit:Poslal jsem na lčr na místní ředitelství v Brně mail, kde by sme hráli atd, tak jestli nám to můžou povolit, nebo zamítnout.
Kdyby se rozhodli to zamítnout, tak existuje kromě areálu BABA někde možnost zahrát si v Brně airsoft na "Povoleném" území?
|
29 říj 2010, 21:23 |
|
|
|
heraldika
Četař
|
Jak může být vydáno povolení pro hru v lese, respektive to nikomu nevadí, že tam po akci bude rozsypané plastové střelivo? Nevím, jestli je to ten samý druh jako petky, ale o ekologii se v případě neeko kulí mluvit asi nedá. A kolik z nás BIO BB používá? Bodejť taky, když jsou dražší..
(Vím, že to nepatří k tématu vlákna, ale tohle mě v souvislosti se zde tolik propíranými povoleními velice svědí na jazyku.)
_________________ Zkrvavené BB Last man standing Divoká kočka Motostřelec Člen strany
|
06 led 2011, 18:09 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
On jako ten plast životnímu prostředí v principu nijak neškodí, akorát tam prostě zůstane dlouho než se rozpadne...což v případě kuliček, který jsou v lese na zemi prakticky neviditelný, nikomu tak nějak moc nevadí. A v případě bio munice by mi nevadilo že je dražší, nepoužívam jí protože je nekvalitní.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 led 2011, 18:26 |
|
|
|
Shav0
Kapitán
|
For airsofter Z toho co si psal mi pripada ze se jedna spis o tvou lenost...jak pises strasne rad si to pudes vychodit na urady a na LCR ale porad hledas zpusoby jak tam nemuset jit...neni nad to mit klid a pro jistotu tam dojit ikdyz to neni potreba...To ze tam jsou nejaci motorkari a delaji bordel neznamena ze ho ty musis delat taky,nesnizuj se na jejich uroven a udelej to jak to ma bejt V mym pripade mame les v soukromem vlastnictvi takze tohle moc resit nemusim ale pocet lidi na akci se zvetsuje a nas les nema nekonecny rozmery a vedle je hned statni takze pocitam s tim ze si taky zajdu pro zadost ikdyz vidim jak ten les vypada tak tam zrovna asi velka starost o nej neni..ale jak sem rikal pro klid duse ze je to vsechno legalni a tak jak ma proste obetuju tech "par" kroku popripade par litru v nadrzi auta... Pro priklad kdyby v tom nasem lese prisli hrat AS nejaci dalsi hraci tak bych je taky hnal a klidne i volal policii (extremni priklad), nejde o to ze tam hrajou jde o to ze byli liny se zeptat a jak tady bylo receno je to ta zakladni slusnost Mozna trochu OT tak se omlouvam
_________________ Airsoft 18+ Upgrade 120 Max
|
07 led 2011, 18:12 |
|
|
|
Ramirez
Desátník
|
jediná taková volně přístupná budova ,,BYLA'' bývalá Snaha brno(ul. Lidická) ale teď je tam nějakej shop....
|
20 črc 2011, 21:40 |
|
|
|
Ramirez
Desátník
|
Ramirez píše: jediná taková volně přístupná budova ,,BYLA'' bývalá Snaha brno(ul. Lidická) ale teď je tam nějakej shop.... Pochopitelně jsme měli povolení od magistrátu města brna
|
20 črc 2011, 22:00 |
|
|
|
|