Ahoj všem, rád bych se zeptal na vhodný tlumič k STTi HW M92F. Jak poznám, který tlumič si můžu a nemůžu pořídit? Jaké jsou tam rozhodující faktory? Díky za odpověď.
co vim tak ta nema zadny zavit na tlumic, takze jedine nejakou homemade redukci. faktory teoreticky nejsou zadne. vsechny ti plynovku utlumi vic nez dost - za predpokladu ze v tlumici bude tlumici pena. osobne bych volil asi nejaky kovovy. ale budes muset nejak vymyslet prechodku na zavit
07 črc 2011, 15:24
cermak5
Četař
Re: Tlumič na STTi HW M92F
Zapomněl jsem, že se jedná o manuálku,ale to asi není rozhodující Chtěl jsem tlumič spíš jako dekorativní střelbu než pro účinek. Ale pokud nemám na zbrani závit, tak na to kašlu Ale moc děkuji za info.
Zapomněl jsem, že se jedná o manuálku,ale to asi není rozhodující Chtěl jsem tlumič spíš jako dekorativní střelbu než pro účinek. Ale pokud nemám na zbrani závit, tak na to kašlu Ale moc děkuji za info.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru