Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13 kvě 2025, 07:39

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvek: 1 ] 
 M4A1 Tokyo marui - výměna pružiny 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek M4A1 Tokyo marui - výměna pružiny
=) Zdravím všechny. Mám doma pořízenou http://www.softair.cz/colt-m4a1-carbine ... marui.html a chtěl bych vyměnit pružinu co tam je za lepší , nikdy jsem Upgrade zbraně nedělal ale chtěl bych se vás zeptat na pár tipů... 1) ten nejhlavnější : Jak dostat pružinu ze zbraně pryč ( abych ho mohl vyměnit za lepší) 2) jakou pružinu by jste si koupili k této zbrani ? 3) jak celou akci provést bez poškození zbraně ... / Byl jsem v Morrisovi(brno AS shop) a ti mi řekli že to mám dát buď odborníkovi , nebo do servisu ( že jen někomu kdo s tím umí ) a já bych svoji zbraň chtěl znát dopodrobna né se nani jen dívat jestli mě chápete =) takže uvítám každou vaši radu děkuju =)

Dám ti radu hned na začátek hledej o M4 je tu tuna materiálu tak nebuť línej a listuj. Monty

30 kvě 2011, 22:43
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvek: 1 ]